Antiklimaks for buttplugkunst i Paris

Jaja, det er ikke lett å være Paul McCarthy om dagen. Først setter'n opp en 24 meter høy sexleketøy-faksimile på Vendomeplassen i den franske hovedstaden i forbindelse med FIAC-utstillingen for samtidskunst - alt går bra hittil altså - og så får den stakkars jævelen rett og slett JULING. En aggressiv franskmann skal ha angrepet den freske 69 år gamle kunstneren, slått ham flere ganger i ansiktet og til og med vært opprørt over at McCarthy ikke er franskmann. Trist smiley. :-( SE OGSÅ: PUTIN I RUMPA: skaff deg en 3d-printet president-buttplug Så blir det til at media må skrive saker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X