Septembers beste film-happenings

Etter en sommer som strengt tatt bydde veldig få høydepunkter er det på en stor glede at det endelig er høst på filmfronten. Her er septembers største høydepunkter: To dager, en natt Brødrene Jean-Pierre og Luc Dardenne er igjen klar med ny film. Som alltid er lokasjonen satt til hjembyen Seraing i Belgia, og som nesten alltid har filmen vist på filmfestivalen i Cannes (åtte av brødrenes filmer har blitt vist ved festivalen red.anm). Denne gangen tar brødrene for seg historien om Sandra (Marion Cottilard) som arbeider på den lokale fabrikken. Etter å ha vært borte med sykdom en stund […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X