Mårten Spångberg: – Kunst i dag bør etterstrebe en form for verdiløshet

Først ut, hvorfor valgte du tittelen La Substance, but in English? Hvorfor ikke bare kalle forestillingen Substance, eller Substans? – Jeg har aldri likt skuespilleren og komikeren Peter Sellers. Komedie er liksom ikke min greie. Når det er sagt, er The Party er en super-nice film. Her spiller Sellers en mislykket indisk-ish skuespiller i Hollywood som på grunn av en misforståelse blir bedt i en superhot bransjefest. Anyway, det skjer masse rart. Til slutt kommer det inn en elefant og hele huset fylles av skum og alt er perfekt. På festen treffer Sellers – som for anledningen er brunsminket for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X