Livstegn fra Trondheim Calling

Første banddryss og demomuligheter for bransjefestivalen.

b
a

Over nyttår skal bransjefestivalen Trondheim Calling sette Trondheim på det proverbiale musikkartet for femte år på rad, nok en gang med bookinger fra fjern og nær.

I dag ble de første festivalaktuelle artistene sluppet, og i samme slengen har de også gjort det mulig for band og artister å sende inn sin egen demo. Det er altså mulighet for bandet DITT å ta steget ut av gutterommet og ut til det musikkåte publikum!

De fem foreløpige artistene på programmet er ingen ringere enn Fay Wildhaugen, Ben Baller, Hasta, Svankropp og Warp Riders. Hiphop, beats, rock og shoegaze er med andre ord allerede representert på festivalen, og vi kjenner at, søkke, vi gleder oss!

Festivalen flyttet i år fra BrukBar, Supa og Byscenen til et assortert utvalg av scener rundt Østbyen. De fant det såpass hjemmekoselig at de blir værende på den siden, med unntak av et par scenebytter.

Ben Baller