Konkurranse: Vinn listeplass til Aphex Twin «Syro»-lyttefest på Jaeger

I forbindelse med utgivelsen av Syro inviterer NATT&DAG, Warp Records og Testpress til en eksklusiv lyttefest på Jaeger. NB! Kun for inviterte og heldige vinnere.

b
a

Warp arrangerer lignende lytte-eventer, blant annet i USA, Storbrittania, Frankrike og Belgia, der fans, gjennom loddtrekning, får muligheten til å delta. Disse er, uten overdrivelse, utrolig ettertraktede arrangementer som har blitt annonsert i de fleste toneangivende musikkpublikasjoner verden over. 

Det begynner å bli en god stund siden Aphex’ og Chris Cunningham sine musikkvideoer herjet som verst på MTV, men nå er den enigmatiske  produsenten Richard D. James endelig tilbake med ny musikk under Aphex Twin-navnet. Ikke siden 2001s Drukqs har vi hørt hans humoristiske og eksepsjonelle elektroniske musikk, før et luftskip med Aphex-logoen nylig dukket opp over London for å spre det gode budskap: hans nye album Syro treffer gatene 22. september. Tidligere i år dukket den uutgitte LPen Caustic Window fra 1994 opp på eBay og ble solgt for svimlende $46,300, noe som greit viser etterspørselen etter ny musikk fra fyren.

NB! Lyttefesten er kun for inviterte og heldige vinnere, og for å vinne listeplass må du sende mail med emne «Aphex Twin – «Syro»-lyttefest på Jaeger» til [email protected] og fortelle hva Aphex Twins label heter. 

Sted: Jaeger, kjelleren
ID: 20
Dato: Lørdag 6.9

Klokkeslett: 16.00 (NB! Presis)