Foto: Christian Belgaux

– Å onanere er jo noe man som regel gjør alene, ikke foran tjue påkledde mennesker

REGISSØREN BLE FOR alvor introdusert for et større norsk publikum da han spillefilmdebuterte med Fjellet i 2011, en film NATT&DAG nominerte i kategorien Årets film. I den filmen fulgte vi to kvinner som er tilbake i fjellheimen hvor de mistet sønnen sin. Når Giæver vender tilbake tre år senere, gjør han en tilsvarende klatremanøver. Opp i høyden! Akkurat som Ibsen instruerte: «Jeg føler det bud der byder i høyden at vandre.» Giæver sin film heter Mot Naturen og igjen handler det om menneskets møte, eller skal vi si kamp, med det rurale. Denne gangen har han imidlertid puttet seg selv i hovedrollen. Martin heter han, og er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X