Høstsabbat: – En festival av og for den skandinaviske tungrock-undergrunnen

Betong har i flere år nå vært en av Oslos ledende scener for doom, sludgemetal, stonerrock og alle andre subsjangre du kan komme på som kan spores tilbake til det Black Sabbath og Pentagram drev med på begynnelsen av 70-tallet. Altså musikk som kan sammenlignes med et sykelig overvektig menneske: det har tyngde og lavt tempo som fremste kjennetegn. For å virkelig understreke at Betong er et hjem for ALL THINGS HEAVY arrangerer de denne helgen en hel festival i det nedstemte riffets tegn: Høstsabbat. De amerikanske doom-kolossene YOB og Pallbearer kommer, Årabrot gjør et gledelig comeback, en bråte svenske band […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.