Høstsabbat: – En festival av og for den skandinaviske tungrock-undergrunnen

Betong har i flere år nå vært en av Oslos ledende scener for doom, sludgemetal, stonerrock og alle andre subsjangre du kan komme på som kan spores tilbake til det Black Sabbath og Pentagram drev med på begynnelsen av 70-tallet. Altså musikk som kan sammenlignes med et sykelig overvektig menneske: det har tyngde og lavt tempo som fremste kjennetegn. For å virkelig understreke at Betong er et hjem for ALL THINGS HEAVY arrangerer de denne helgen en hel festival i det nedstemte riffets tegn: Høstsabbat. De amerikanske doom-kolossene YOB og Pallbearer kommer, Årabrot gjør et gledelig comeback, en bråte svenske band […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X