Foto: Christian Belgaux

Bildeserie: Oslo Pet Show

Det gikk for seg i Telenor Arena på lørdag da årets Oslo Pet Show ble avholdt. Flere hundre katter lå og DAFFET i kattebur med varierende innredning, øgler og kakerlakker var på plass, en slags hundedans med tempelriddertematikk(!!) ble gjennomført, både norske og amerikanske flagg ble representert fra hesteryggen (ja, eller ponnyryggen)... Dyretemaet strakk seg til og med til cateringen: det ble servert hot dogs!! Stemningen var god, folk hadde genser med kattemotiv, lå og slappet av med griser og hørte på "Who let the dogs out?" og greier. Vi trenger å koste av oss noen kilo kattehår og få satt noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X