Bildeserie: Oslo Pet Show

Vi dro på Oslo Pet Show og hilste på øgler og griser og katter og hoppende kaniner.

b
a

Det gikk for seg i Telenor Arena på lørdag da årets Oslo Pet Show ble avholdt. Flere hundre katter lå og DAFFET i kattebur med varierende innredning, øgler og kakerlakker var på plass, en slags hundedans med tempelriddertematikk(!!) ble gjennomført, både norske og amerikanske flagg ble representert fra hesteryggen (ja, eller ponnyryggen)…

Dyretemaet strakk seg til og med til cateringen: det ble servert hot dogs!! Stemningen var god, folk hadde genser med kattemotiv, lå og slappet av med griser og hørte på «Who let the dogs out?» og greier.

Vi trenger å koste av oss noen kilo kattehår og få satt noen stivkrampesprøyter, så kommer vi straks tilbake med en utfyllende sak om stemningen og opplegget, osv.

Men en bildeserie skal du få allerede nå. Sjekk ut, ‘a: