Foto: Christian Belgaux

Seriemorderen som kjærtegnet sine ofre til døde

– DET FØRSTE JEG tenkte da jeg så et fotograf av Jeffrey Dahmer, var, wow, han var skikkelig kjekk! Jeg ble fascinert av at jeg kunne finne en person som har gjort så grusomme ting attraktiv. At jeg lett kunne latt meg forføre av ham. Det var for tre år siden at en kompis av regissør Øystein Johansen introduserte ham for seriemorderen. Med «The Dahmer Syndrome» er Johansen nå aktuell med sin andre forestilling om Dahmer. I stykket forsøker Johansen å se verden med Dahmers logikk; at hans univers kan være tiltrekkende samtidig som det er frastøtende. Bildene av den amerikanske seriemorderen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X