Foto: Christian Belgaux

Seriemorderen som kjærtegnet sine ofre til døde

– DET FØRSTE JEG tenkte da jeg så et fotograf av Jeffrey Dahmer, var, wow, han var skikkelig kjekk! Jeg ble fascinert av at jeg kunne finne en person som har gjort så grusomme ting attraktiv. At jeg lett kunne latt meg forføre av ham. Det var for tre år siden at en kompis av regissør Øystein Johansen introduserte ham for seriemorderen. Med «The Dahmer Syndrome» er Johansen nå aktuell med sin andre forestilling om Dahmer. I stykket forsøker Johansen å se verden med Dahmers logikk; at hans univers kan være tiltrekkende samtidig som det er frastøtende. Bildene av den amerikanske seriemorderen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.