Foto: Hans Nøstdahl

Bildeserie: Poison Idea på Blitz

Over ti år har det gått siden sist «Kings of Punk» spilte i Norge, den gang på Garage (eller var det So What!? So what, who cares... hehe!) og før det igjen i 1993 eller deromkring. Gikk du glipp av Poison Idea på Blitz mandag må du altså gå og sparke i grusen helt til 2024, men da er bandmedlemmene over den magiske sekstiårsgrensa eller døde. Sannsynligvis døde. Etter godt over tre tiår med en livsførsel som får absolutt alle andre rockeband i hele verden til å fremstå som Gunnar Tjomlid, er det faktisk et mirakel at vokalist Jerry A. – som har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X