Bård Hoksruds beste tweets

Sommeren 2014 ble virkelig Bård Hoksruds sommer: 1. juli ble segway lovlig og 4. juli åpnet «Hoksrud Highway», den nye E18 i Vestfold og Telemark, med fire felter og en fartsgrense på 110 kilometer i timen. Herlig unorsk, akkurat som mannen selv. I tillegg kom spøken om at det er vanskelig å se svarte mennesker uten refleks og ikke minst segway-piruettene på Sognsvann. Blant annet. Med andre ord: Hoksrud er Norges desidert mest underholdende politiker om dagen. Tenk hvor lol han hadde vært på twitter! NEWSFLASH!  Bård Hoksrud ER på twitter og han er MEGALOL! Det vil si, han var på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X