Sniklytt: Nytt Okkultokrati-album

Shiiiiiit, de flotte slaskene i Okkultokrati har nytt album på vei nå straksens, "Night Jerks". Vi har sikret en stream av hele greia! Hør på synthen! Hør på mørket! Syng med, med den stemmen du har! (Hvis du har en stemme, ikke meningen å sjalte ut stumme folk, ass!) Her kommer'n: Vi har et knæsjt intervju med folka i augustnummeret av NATT&DAG som er RETT RUNDT DET JÆVLA HJØRNET, kan du tro! De sier mye sprø greier, de der steinharde rockeguttene. De snakker litt om den nye platen... – Uansett om vi har følt at «shit, det her er bare […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X