Nytt, iskaldt og catchy fra Okkultokrati

– «Moon Daggers» er en av flere kvintessensielle, nøkkel-låter fra Night jerks-plata. Iskald og catchy. Innspilt mer eller mindre live, i en nedlagt misjonshus midt i en blåfrossen bygd ute i Svensk ingenmannsland, hjemme hos Kjetil Nernes fra Arabrot, sier vokalist Henning Wisth. Hør låta under. «All frustrasjon og smerte de siste 12 månedene er godt dokumentert på Night Jerks, der hvert eneste anslag har vært som et angrep på kroppen», forteller gitarist Pål Rosenkratz via en facebook-status. Leddsykdommen førte en kort periode til at han la fra seg gitaren til fordel for synthesizer. Til tross for at gitaren igjen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X