Med Drake på frokostbordet

Mais er som kjent gudenes mat, og burde med andre ord bli benyttet til langt mer enn popcorn og mammas kjipe, Thousand Island-assisterte isbergsalatblanding. En som har tatt ansvar for dette, er Sarah Rosado - en Bronx-basert kunstner som så seg lei av all oppmerksomheten rundt kjip latteskum-kreativitet, og istedet har valgt å uttrykke seg via det hjemmekoselige frokostfenomenet Cornflakes. Rosado bruker de maisbaserte flakene til å skape virklighetstro portretter av musikalske stjerner, og forteller at hun stuper inn i artistenes musikalske verden for å komme inn i den rette cornflakes-skaperstemningen. - Serien begynte da jeg spiste frokost og hørte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X