Gaza-lege Mads Gilbert latterliggjøres på Twitter

Da konflikten mellom Israel og Palestina blusset opp igjen for et par uker siden gjorde den norske legen og Rødt-politikeren som han gjorde under Gaza-krigen i 2009: Reiste nedover for å bistå den palestinske sivilbefolkningen på Gazastripen. Den gangen var han og kollega Erik Fosse de eneste vestlige vitnene til krigshandlingene, hvilket førte til stor internasjonal oppmerksomhet rundt deres rapporteringer. Her hjemme er Gilberts humanitære bidrag på Gazastripen helt ukontroversielt, mens enkelte israelere og amerikanere ikke tar like lett på at en vestlig MARXIST tar «fienden» i forsvar. Det var en tweet med link til en artikkel der Gilbert bekrefter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X