Katter og paljetter: Ny video fra Linda Pira

Linda Pira har de siste årene utviklet seg til å bli et av de heteste navnene på den svenske hiphop-scenen – og vant på sist Grammisgala, den svenske spellemannprisen, prisen for årets nykommer. 29-åringen er likevel er relativt ferskt navn, og slo først igjennom i 2012 etter et bidrag på Stor-låten "Rom & Kus". Siden har det gått slag i slag med egen EP («Matriarken») og dokumentarserie på SVT (Linda Pira– som du inte visste om) i 2013. Siste nytt fra Pira er sommerlåta "Shu Katt / Överlever allt" med Dani M, som har fått bra med spilletid på svensk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X