INSTATIRSDAG: Hair barrels

Har du noen gang tenkt på hvor mye geni det ligger på Instagram? Det har vi også. En av de mest geniale kontoene er @hairbarrels - som photoshopper inn surfere i håret til kjendiser. Hvorfor er dette genialt? Fordi ikke en gang Mozart kunne tenkt på noe så gøy vel. Sjekk ut @hairbarrels og husk og følge oss også: @nattogdag_sensurert                

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X