INSTATIRSDAG: Møt fotografen som solgte instabilder for 15,000 dollar – på én dag.

Mars 2014 skulle bli vendepunktet i karrieren til fotograf Daniel Arnold. Den Brooklyn-baserte Arnold våknet opp på sin 34. bursdag med 90 dollar på bankkontoen sin. Han hadde to år i forveien blitt erklært “den beste fotografen på Instagram” av Gawker, og hadde 22.000 mennesker som fulgte gatefotografiene hans. Så skrev han på kontoen sin: “Hello, jeg ble akkurat 34 år gammel. I kun én dag selger jeg 4x6” prints av hvilket bilde som helst fra Instagram-arkivet mitt for 150$ per stykk. Jeg sverger på at jeg aldri kommer til å selge noe så billig igjen. Hvis du er interessert […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X