INSTATIRSDAG: Møt fotografen som solgte instabilder for 15,000 dollar – på én dag.

Mars 2014 skulle bli vendepunktet i karrieren til fotograf Daniel Arnold. Den Brooklyn-baserte Arnold våknet opp på sin 34. bursdag med 90 dollar på bankkontoen sin. Han hadde to år i forveien blitt erklært “den beste fotografen på Instagram” av Gawker, og hadde 22.000 mennesker som fulgte gatefotografiene hans. Så skrev han på kontoen sin: “Hello, jeg ble akkurat 34 år gammel. I kun én dag selger jeg 4×6” prints av hvilket bilde som helst fra Instagram-arkivet mitt for 150$ per stykk. Jeg sverger på at jeg aldri kommer til å selge noe så billig igjen. Hvis du er interessert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.