INSTATIRSDAG: 31 grunner til å slutte med skatingen

Skateboarding har kommet en lang vei siden man måtte smugle inn brettene over Svinesund og snike seg ut i skogen på Blomenholm for å skate den ulovlige vertrampen. Etter 9. mai 1989, da skating igjen ble det lovlig, har kulturen gradvis blitt mer akseptert av bestemødre og politikere. Etter skateboomen på 90-tallet har skateboarding hatt et comeback de siste årene, både som kulhetsfaktor og som en fellesnevner for kreative sjeler. Verdt å nevne våre venner i magasinet Dank  i denne sammenheng. Magasinet viser skateboardkulturen fra en helt annen side enn hva man er vant til og har ledet til en slags […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X