Foto: Matilde Clemetsen

Hove 2014: Segways, BH-kasting og navletattoveringer

Så var Hovefestivalen over for denne gang. La oss oppsummere: Vi har bla. hengt på presseområdet: Spist digg mat: Og sett Lemaitre indignere griseeiere: IKKE nok med det! Vi har også en rykende fersk bildeserie fra festivalen:   [nggallery id=797] Og til slutt: fikk du med deg disse? På Hove-restauranten med John Newman I Hove-hagen med Offspring På Hove-stranda med Store P og Lars Vaular God sommer videre, festivaldekningen fortsetter på ND.no utover sommeren! God helg og god sommer videre ;)

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X