Anna of The North: – Forhåpentligvis kan min versjon av Donna Lewis største hit bringe oss sammen

Norske Anna of the North møtte produsenten Brady fra New Zealand da hun bodde i Melbourne, og tok ham med seg hjem til kalde Norge. Bortsett fra å lage musikk har hun ikke tid til stort annet enn å babysitte produsenten sin her hjemme.

b
a

Se videoen til Anna of the Norths debutsingel «Sway», regissert av Thomas Flått, nederst i saken.

Leste at det fortsatt er sånn at de færreste av vennene dine vet at du driver med musikk, hvor lenge har du egentlig laget musikk?

– Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. Faren min er musiker, så det har i grunn alltid vært i musikk rundt meg. Det å skrive låter har vært en slags selvterapi-greie. Noen folk skriver dagbok, jeg lager låter.

Du har allerede blitt signert av Atlantic/Honeymoon internasjonalt og HES er hjemme i Norge, hvordan gikk det til?

The power of the internet. Brady tvang meg bokstavelig talt til å poste demoen av «Sway» på Soundcloud. Da jeg våknet opp dagen etter hadde den fått tusenvis av plays. Kort tid etter tok de nydelige folkene i Atlantic Records/Honeymoon og HES kontakt. Og resten er historie.

Ser at du har laget en cover av «I Love You Always Forever». Hva slags forhold har du til Donna Lewis? Hørte du bare på Absolute Music 18, eller er du fan på ekte?

– Donna og jeg vokste opp sammen, og vi stod hverandre veldig nær. Vi snakker egentlig ikke så mye sammen lenger, det ble litt klein stemning mellom oss etter at jeg oppdaget TLC. Forhåpentligvis kan min versjon av hennes aller største hit bringe oss sammen igjen.

Bonus: Hør Anna of the Norths cover av Donna Lewis-klassikeren «I Love You Always Forever»: