Anna of The North: – Forhåpentligvis kan min versjon av Donna Lewis største hit bringe oss sammen

Se videoen til Anna of the Norths debutsingel «Sway», regissert av Thomas Flått, nederst i saken. Leste at det fortsatt er sånn at de færreste av vennene dine vet at du driver med musikk, hvor lenge har du egentlig laget musikk? – Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. Faren min er musiker, så det har i grunn alltid vært i musikk rundt meg. Det å skrive låter har vært en slags selvterapi-greie. Noen folk skriver dagbok, jeg lager låter. Du har allerede blitt signert av Atlantic/Honeymoon internasjonalt og HES er hjemme i Norge, hvordan gikk det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X