Anna of The North: – Forhåpentligvis kan min versjon av Donna Lewis største hit bringe oss sammen

Se videoen til Anna of the Norths debutsingel «Sway», regissert av Thomas Flått, nederst i saken. Leste at det fortsatt er sånn at de færreste av vennene dine vet at du driver med musikk, hvor lenge har du egentlig laget musikk? – Musikk har alltid vært en viktig del av livet mitt. Faren min er musiker, så det har i grunn alltid vært i musikk rundt meg. Det å skrive låter har vært en slags selvterapi-greie. Noen folk skriver dagbok, jeg lager låter. Du har allerede blitt signert av Atlantic/Honeymoon internasjonalt og HES er hjemme i Norge, hvordan gikk det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.