Tiggere om tiggeforbud: – Må begynne med vinningskriminalitet igjen

Forrige uke vedtok Stortinget at hver kommune selv kan avgjøre om de vil innføre forbud mot tigging.  Torsdag avgjør Arendal om de skal bli den første kommunen som vedtar et forbud, som vil tre i kraft allerede 1. juli. Hvis Høyre, Frp og Ap får det som de vil går det mot forbud også i Oslo. Målet er et nasjonalt forbud innen neste sommer, for å få bukt med den plagsomme og irriterende tiggingen. Men hva synes egentlig disse plagsomme og irriterende menneskene selv er plagsomt og irriterende i bybildet? Tommy Rolf Tigger Hva irriterer deg i bybildet? – Det mest […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X