Junis verste film-happenings

Sommer er ikke akkurat noen høytid for kvalitetsfilm, og årets sommermåneder er dessverre ikke noe unntak. Årstiden er derimot en kjempefest hvis du digger 3D, platt action og aldrende østerrikere. Her er tre filmer og en bursdag du godt kan styre unna i juni: Transcendence Vi trenger på ingen måte en ny film der Johnny Depp skal radbrekke sitt eget rykte, men det ligger an til at vi får det med Transcendence. Her spiller Depp en vitenskapsmann som blir skutt og drept. Mot alle odds klarer kollegaene å bevare intelligensen hans i et dataprogram, noe som får fatale konsekvenser. Fyren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X