INSTATIRSDAG: Hva om Seinfeld fortsatt hadde gått på TV?

Hørt om @Seinfeld2000 eller? Den morsomste kontoen på twitter har en instakonto også, hvor du kan le av den skarpe samfunnskritikken, gråte over at Seinfeld ikke er på TV lenger (hva skjeeera Netflix?), eller være likegyldig (hvis du ikke har fått med deg at Seinfeld er det aller beste som noen gang har gått på TV). R.I.P. 1989-1998 Sjekk ut @seinfeld2000 på insta, og oss da, @nattogdag_sensurert ;)

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X