Foto: Lisa Bjorheim

Bildeserie: Slippfest Posørutgaven på Gudruns #1

Dæææææven vi fikk hygget oss på slippfest på fredag! Gudruns var tjåka i alle etasjer, Mamma Pizza serverte PIZZA, seff, vi holdt oss freske i bakgården med solfaktor fra SolRX, Boska spilte, Lars Hvidsten spilte! Hvor var du, a? Satt du hjemme og var aktiv på sosiale medier? LOOOOOOOL SE OGSÅ: Andre bildeserie fra slippfesten HER! Les mer om det nye nummeret HER 'a og stikk og hent avisen i ditt nærmeste stativ eller les på nett HER. Men først, kikk på bildene! [nggallery id=792]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X