Automatisk sædinnsamler tas i bruk på kinesisk sykehus

Kinesiske sykehus er i ferd med å ta i bruk en ny teknologi for menn som sliter med å avgi sæd på tradisjonelt vis. En maskin som ikke krever bruk av hender, skal være løsningen. Apparatet, som enklest kan beskrives som en motorisert fleshlight, består av et kontrollpanel og et bevegelig «massasje-rør». Sæddonoren stikker penis inn i røret og stiller inn ønsket temperatur, samt hurtighet og frekvens på rørets bevegelse. Skjermen på kontrollpanelet kan også spille av video ved behov.

Sjefen på urologi-avdelingen på Zhengzhou-sykehuset, som var det første til å ta i bruk maskinen forteller til Daily Mail at maskinen først og fremst brukes i behandling av ufruktbarhet på pasienter som sliter med å avgi sæd på vanlig måte.

Maskinen kan for øvrig kjøpes på internett, og går for omtrent 2800 dollar. Nettsiden som selger den, reklamerer blant annet med at «it can give patients very comfortable feeling».

Såeh, er dette å dra det for langt? Har runkemaksiner på sykehus kommet for å bli? Se video av makinen og finn på noen ordspill selv:

Vi applauderer med vår ledige hånd.

X