Automatisk sædinnsamler tas i bruk på kinesisk sykehus

Kinesiske sykehus er i ferd med å ta i bruk en ny teknologi for menn som sliter med å avgi sæd på tradisjonelt vis. En maskin som ikke krever bruk av hender, skal være løsningen. Apparatet, som enklest kan beskrives som en motorisert fleshlight, består av et kontrollpanel og et bevegelig «massasje-rør». Sæddonoren stikker penis inn i røret og stiller inn ønsket temperatur, samt hurtighet og frekvens på rørets bevegelse. Skjermen på kontrollpanelet kan også spille av video ved behov. Sjefen på urologi-avdelingen på Zhengzhou-sykehuset, som var det første til å ta i bruk maskinen forteller til Daily Mail at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.