CunninLynguists
Foto: Presse

Undergrunn har f**** i munn?

- «Eating pussy» redirects here, svarer Wikipedia nesevist når du søker på «cunnilingus». Søker du på CunninLynguists derimot, får du straks greie på at disse ukronede kongene av den amerikanske hip hop-undergrunnen har holdt koken i snart halvannet tiår med utrettelig verdensturnéring, fem albumutgivelser, fem mixtapes og en skokk av singler. Mens norske rap-purister venter spente på at Kentucky- og Georgia-baserte Deacon the Villain, Natti og Kno skal innta scenen på Blæst i kveld (og Parkteatret i Oslo på lørdag), tok vi en prat med sistnevnte om gruppas urokkelige karrierefilosofi, major label-fobi og verdens første rapalbumutgivelse A&R'et av internett. – Lag […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.