Søndag Summarum: En mann ved navn pulepølse

Ukas leder: En mann i kjole vant ESC. Høhø, melder VG på lederplass. Heisann! Saker som dette setter selvsagt peke-og-le-redaksjoner som vår i en kinkig situasjon: Skal vi gjøre narr av den døve vitsen eller de latterlig forutsigbare reaksjonene? La oss hoppe bukk over begge og begynne med politisk redaktør Hanne Skartveits raske parering: VG synes slett ikke at skjeggete damer er sirkusaktige, de ville jo kun gjøre narr av at andre synes skjeggete damer er sirkusaktige. Oppgjør med fordommer, serru! – Underlederen viser til kulturhistoriske sirkusmetaforer der både den skjeggete dame, kjempeapen fra Borneo og den syngende kamel er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X