Goat Simulator
Goat Simulator

Mækra med dit kjende Ljod!

SOM JOHN CUSACK ein gong i fordums tid skreiv i ein gjesteartikkel på BoingBoing.net: «Absurdism is the logical extension of the truth — or of current trends. Surrealism is true because it unearths the subconscious, the stuff of fever dreams and fractured memory. It exists if one has the guts or madness to bring it to be...» Cartoon Networks vaksenavdeling Adult Swims absurdistiske sci-fi-komedie Jazzpunk (Windows, OS X, Linux) frå tidlegare stunder i dette Herrens kalenderår var og blir hysterisk komisk, men har no fått ein utfordrar til trona for mest absurdistiske spel i 2014: Det framifrå Goat Simulator (ute […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X