Linkin Park nekter for weed-tysting

Internett har kost seg stort med nyheten om at verdens dølleste band - bedre kjent som Linkin Park - skulle ha ringt politiet for å sladre på marihuana-røykingen til Sublime with Rome (tidligere Sublime uten den avdøde sangeren Bradley Nowell). Begge bandene spilte under en musikkfestival i  Tucson, Arizona denne helgen, hvor sistnevnte gruppe fikk et ugjestmildt backstage-besøk fra byens polititjenestemenn. Og ifølge Sublime with Rome-gitarist Rome Ramirez, var det ingen ringere enn rap-rockende Mike Shinoda & Co som var ansvarlige for "nødtelefonen". I ettertid har det desverre vist seg at saken nok er for god til å være sant, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X