Eminem er mye bedre til å synge enn Taylor Swift og Justin Bieber

Er det mulig å bli enige om hvem som er verdens beste vokalist? Selvfølgelig ikke, men ved å måle tonespennet, altså antall toner hver enkelt vokalist kan treffe, fra den laveste til den høyeste, kan man få en pekepinn. Sånn objektivt og teknisk sett vertfall. Og det er nettopp det nettsiden Concert Hotels har gjort: Målt tonespennet til noen av verdens mest kjente og kjære vokalister, og presentert resultatet i en oversiktlig tabell. Øverst troner selvsagt mannen med basket-jersey og cornrows, the douche himself, Axl Rose, som i løpet av en av sine løpeturer frem og tilbake over scenen kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X