VINN BILLETTER: Førpremiere på «The Other Woman»

Vi gir vekk en skoeske full av billetter til eksklusiv førpremiere på The Other Woman! Huk av i kalenderen, kryss i taket, ring hjem og si du kommer sent, eh... hjem! 30. april, altså allerede onsdag neste uke, arrangerer vi et helsikes førpremierekalas for The Other Woman, regissert av'n Nick Cassavetes (kjent fra knallfilmen FACE/OFF!) og med Cameron Diaz og Nicki Minaj og DON JOHNSON(!!) og haugevis med folk du har hørt om på rollelisten. Det blir knallbra! Vi har hundre millioner goodie bags, ti tusen bobleglass, en lastebil full av ballonger og enda flere av alle disse tingene på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X