Lag kaos og ødelegg ting i rollen som geit

“Det hadde vært rått med et GTA-aktig spill, bare at man er geit i stedet for menneske”. Vi har alle tenkt tanken, og nå har dagen endelig kommet: Goat Simulator, spillet som går ut på å gjøre mest mulig skade på omgivelsene i rollen som geit, kan fra og med i dag (OBS! Goat Simulator er IKKE aprilsnarr!) lastes ned via Steam for ti dollar. Goat Simulator var egentlig ment som en intern spøk blant programmererne ved Coffee Stain Studios, men etter at et klipp fra alfaversjonen fikk over 200.000 views på under et døgn, ble det klart for dem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X