Lag kaos og ødelegg ting i rollen som geit

Goat Simulator slippes i dag, og det ser fantastisk ut.

b
a

“Det hadde vært rått med et GTA-aktig spill, bare at man er geit i stedet for menneske”. Vi har alle tenkt tanken, og nå har dagen endelig kommet: Goat Simulator, spillet som går ut på å gjøre mest mulig skade på omgivelsene i rollen som geit, kan fra og med i dag (OBS! Goat Simulator er IKKE aprilsnarr!) lastes ned via Steam for ti dollar.

Goat Simulator var egentlig ment som en intern spøk blant programmererne ved Coffee Stain Studios, men etter at et klipp fra alfaversjonen fikk over 200.000 views på under et døgn, ble det klart for dem at det var en åpen plass i spillmarkedet for third person geitespill som bare ventet på å bli fyllt.

Den offisielle traileren, en parodi på den kjente Dead Island-traileren fra 2007, er helt fantastisk og hinter om at det er mulig å være meget kreativ i rollen som destruktiv geit ute av kontroll. «Some goats just want to watch the world burn» – geita fra Goat Simulator. Se og nyt:


Vil du ha et enklere og søtere spill? Da passer nok Goat Petting Simulator bedre for deg: