SPILLELISTE: De beste låtene fra april

De beste låtene som kom ut i april, samlet i en hendig spilleliste du kan ta med deg på bussen, på stranda eller i gode venners lag.

b
a

Spotify-spillelisten er satt sammen av et sammenrasket musikkpanel fra flere forskjellige etasjer i NATT&DAG-skyskraperen, og dekker alt fra en selfieskeptisk svenske til et av Norges mest undervurderte band, The Switch.

Når du er ferdig med spillelisten kan du enkelt folde den sammen og legge den under sengen. Sliten etter en lang dag? Print ut spillelisten og fest den med binders på baksiden av en denimjakke. Fold så denimjakken sammen, og legg den hendig under sengen. NATT&DAG gratulerer!

Har vi glemt noen låter (sikkert)? Har du gitt ut en låt med klezmerpunk-bandet ditt som du synes vi burde hatt med (antageligvis)? Er du i harnisk fordi vi ikke har med en eneste av de nye Bernhoft-bangersene (tvilsomt)? Si fra i kommentarfeltet, da vel! Eller, hvis det gjelder Bernhoft, send et frankert brev til NATT&DAG, Strandgata 19, 0069 Oslo, og merk konvolutten “Jeg gleder meg til å dø”, eller med et av de andre sitatene fra Bernhofts intervju i MANN. Lykke til!

Spotify-spillelisten finner du her, og under, og under den igjen finner du et knippe låter som ikke ligger på Spotify, men som likevel fortjener omtale når april oppsummeres.

Charlotte OC – Hangover (Moodymann Remix)

Rufus – Sundream

Avril Lavigne – Hello Kitty

The Antlers – Palace

Young Thug – Eww

Fishing – Chi Glow (feat. Marcus Whale)