SPILLELISTE: De beste låtene fra april

Spotify-spillelisten er satt sammen av et sammenrasket musikkpanel fra flere forskjellige etasjer i NATT&DAG-skyskraperen, og dekker alt fra en selfieskeptisk svenske til et av Norges mest undervurderte band, The Switch. Når du er ferdig med spillelisten kan du enkelt folde den sammen og legge den under sengen. Sliten etter en lang dag? Print ut spillelisten og fest den med binders på baksiden av en denimjakke. Fold så denimjakken sammen, og legg den hendig under sengen. NATT&DAG gratulerer! Har vi glemt noen låter (sikkert)? Har du gitt ut en låt med klezmerpunk-bandet ditt som du synes vi burde hatt med (antageligvis)? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.