Seinfeld fyller seksti – men hvordan ville «Seinfeld» sett ut uten Seinfeld?

Hovedpersonen fra åtti- og nittitallserien fylte SEKSTI forbanna år i går, og feiret sikkert med boxfreshe Nikes, frokostblanding og spenstige meldinger fra telefonsvareren - hva vet vi? Vi feiret med å grine over at "Seinfeld" har vært nedlagt siden slutten av nittitallet. :( TRIST SMILEY :( Fyren har ikke akkurat slitt ræven av seg etter at programmet ble lagt ned i 1998 (et unntak er den tidvis knalle, tidvis ikke fullt så knalle produktplasseringsnettserien Comedians in cars getting coffee) - i det hele tatt har vi - storsamfunnet - måttet finne oss i en samtid helt uten Seinfeld i seksten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X