Pulveralkohol godkjent ved en feiltakelse

Kan ta tid før «Palcohol» blir å finne i amerikanske butikkhyller.

b
a

Mens vi venter på mat i pilleform melder flere utenlandske og norske medier at alkohol i pulverform – «Palcohol» – har blitt godkjent av U.S. Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau, og at det kan bli å finne i amerikanske liquor store-hyller allerede til høsten.

Palcohol er alkoholholdig pulver som blir til alkoholholdig drikke etter det blandes ut med vann.

Nå sier midlertid en representant for amerikanske myndigheter – som godkjente Palcohol for salg 8. april – til CNN at godkjennelsen ble utstedt ved en feiltakelse. Lipsmark LLC, som produserer Palcohol, uttaler at det er mengden pulver per pose som er problemet, og at de har gått med på at godkjennelsen har blitt trukket tilbake. Palcohol vil sende inn ny versjon av produktet for ny godkjennelse så snat som mulig.

Screen shot 2014-04-21 at 10.59.43 PM

Før godkjennelsen markedsførte Palcohol seg som et produkt som ikke akkurat skrek etter å bli tatt seriøst, derfor kom godkjennelsen som et sjokk på mange, inkludert Lipsmark selv, som nå har fjernet noen gode ideer til hvordan Palcohol kan brukes fra hjemmesiden. For eksempel:

Løsningen på selve Problemet: det faktum at drinker er jævlig dyrt:

Screen shot 2014-04-21 at 11.05.29 PM

Palcohol i mat! For eksempel cowboy-versjonen av champagne-frokost, «vodka on eggs»:

Screen shot 2014-04-21 at 11.06.21 PM

Hvis én døde av Four Loko kommer hundretusener av ungdommer med Scarface-plakat på gutterommet til å dø av å snorte Palcohol:

Screen shot 2014-04-21 at 11.07.02 PM