Pulveralkohol godkjent ved en feiltakelse

Mens vi venter på mat i pilleform melder flere utenlandske og norske medier at alkohol i pulverform – "Palcohol" – har blitt godkjent av U.S. Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau, og at det kan bli å finne i amerikanske liquor store-hyller allerede til høsten. Palcohol er alkoholholdig pulver som blir til alkoholholdig drikke etter det blandes ut med vann. Nå sier midlertid en representant for amerikanske myndigheter – som godkjente Palcohol for salg 8. april – til CNN at godkjennelsen ble utstedt ved en feiltakelse. Lipsmark LLC, som produserer Palcohol, uttaler at det er mengden pulver per pose […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X