Premiere på dokumentaren om Club 7

ONSDAG KL. 19 på Rockefeller er det premierevisning av Club 7, den eksperimentelle dokumentaren om klubben med samme navn, som la grunnlaget for Oslos uteliv slik vi kjenner det i dag. Ingen annen klubb i Norge har hatt større kulturell innflytelse eller vært en heitere intellektuell smeltedigel. Dokumentaren skildrer klubbens storhetstid som motkulturens og hippiebevegelsens mest markante forum i Oslo fra 1963 til konkursen i 1985. Filmen er regissert av Even G. Benestad og August Baugstø Hanssen, som tidligere har samarbeidet om den kritikerroste dokumentaren Pushwagner. OM CLUB 7 ikke ringer noen bjeller, tillat oss å namedroppe artister som spilte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X