Foto: Hans Nøstdahl

Bildeserie: Virtuelle valgmuligheter

I januar 2014 ble Crystal Cove - en ny og bedre versjon av Oculus Rift-brillene lansert i Las Vegas. Virtual Reality-brillene, eller VR-brillene som de gjerne kalles, har revolusjonert spillindustrien siden de ble lansert for cirka to år siden. Fra å sitte foran en dataskjerm, har det nå blitt mulig å bevege seg inn i selve spillverdenen som førsteperson. Selv om det først og fremst er gaming-industrien som kommer til å tjene penger på teknologien, finnes det massevis av andre måter å bruke Oculus Rift på. Forslagene er mange, og noen av dem i overkant ambisiøse. Men de aller fleste er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X