Foto:

Stødig styring i Spektrum

Akkompagnert av noe trademark falsettpistring stiger helten Drake opp på scenen, og allerede idet første vers i “Tuscan Leather” avsluttes med pyro viser rapversjonen av Ross Geller at han er mer autorativ og dominerende enn de svømmende og bedende Sad Sam-øynene hans foreslår. Etter by:Larm-lørdagens henholdsvis sidekick-overkill uten mål og mening (Abidaz) og beint fram playback (Yoguttene) er det forfriskende å se en rapper som ikke trenger mye annet enn seg selv for å hamre fast poenget.  Ut over ett og annet refreng (samt kjapt gjestespill fra The Weeknd) holder han fortet selv, uten antydning til slendrian og kortpustethet. Drake […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.