Foto:

Stødig styring i Spektrum

Akkompagnert av noe trademark falsettpistring stiger helten Drake opp på scenen, og allerede idet første vers i “Tuscan Leather” avsluttes med pyro viser rapversjonen av Ross Geller at han er mer autorativ og dominerende enn de svømmende og bedende Sad Sam-øynene hans foreslår. Etter by:Larm-lørdagens henholdsvis sidekick-overkill uten mål og mening (Abidaz) og beint fram playback (Yoguttene) er det forfriskende å se en rapper som ikke trenger mye annet enn seg selv for å hamre fast poenget.  Ut over ett og annet refreng (samt kjapt gjestespill fra The Weeknd) holder han fortet selv, uten antydning til slendrian og kortpustethet. Drake […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X