Søndag Summarum: – Hykleriet er nesten ikke til å fatte for oss EKTE feminister

…og andre hyklerske utsagn fra nyhetsuka som gikk. Her er ukas riktigste saker!

b
a

Ukas kjæledyr: 17 år gamle Jens fikk narkolepsi etter at han tok svineinfluensavaksinen. Nå er han ufør og må han tilbringe store deler av døgnet i senga på rommet sitt, melder NRK i en sterk sak.svinemannen.jpg
faksimile: nrk.no

MEN VENT NÅ LITT. HVA er det svineinfluensavaksineskadde Jens har i senga? Det ser jo mistenkelig ut som han sover med et lys levende SVIN… ÆRLIG TALT! Det er jo det mest påfallende som har skjedd noen sinne! Hvordan er det mulig å gjøre denne saken uten å spørre om svinet, NRK? HALLO.

Ukas offer: “Det er ikke mulig å si ordet diett, eller telle en eneste kalori høyt i dette landet, uten at noen begynner å vifte med spiseforstyrrelser”, klager forfatteren av boka «5:2-dietten» i et innlegg på NRK ytring om et betydelig samfunsproblem: At folk som er bekymret for at stadig flere ungdommer lider av spiseforstyrrelser ikke tar hensyn til at noen faktisk prøver å tjene penger på mekanismene som skaper dem. Hallo, ikke vær så negative a, FOLKENTS! Noen prøver faktisk å selge en slankebok her!

“Det er ikke meningen at vi skal spise oss mette hver dag.”, påstår forfatteren og legger til at å faste er noe “mennesket har bedrevet siden steinalderen.” Nettopp, og da må det jo være bra. Det meste har vel gått nedover siden den tid. Vi brukte for øvrig samme logikk i går, da vi angrep 8. marstoget med klubber og slo damene bevisstløse for å ligge med dem i huler.

Ukas dopadvarsel: Herlig timet til vår “festen er over”-utgave (på gata nå!), har voksenavisen Morgenbladet skrevet om MDMA. Så gøy! De får også med noe vi i NATT&DAG kanskje ikke har vært flinke nok til å kommunisere i vår dekning, nemlig at MDMA ikke bare er kos og moro: Det kan også føre til verre ting. Som kassegitar på nach.

Ukas ordspill: Også Klassekampen klinte til med “voksenavis om ungdomsting”-forside denne uken, da de lørdag omtalte det nye og kule og sjeldent omtalte fotografiske grepet “selfie” (uttales på engelsk). Og sannelig har de benyttet seg av det smarte litterære våpenet “dobbel betydning” i tillegg. Dette går rett hjem her i gården!

faksimile: klassekampen

Ukas feminist: Styremeldem i Oslo FrP, Kent Andersen, kanskje best kjent for den famøse «Drøm fra Disneyland»-kronikken han forfattet sammen med Christian Tybring Gjedde, har i anledning kvinnedagen skrevet et lite innlegg om feminisme på sin blogg, «I det blå hjørnet…». Om han synes årets markering var imponerende? Ikke så veldig, kommer det frem av tittelen «8. mars – et opptog av hyklere». Hvorfor ikke? Veeeel, vi kan jo begynne med at «feigheten nesten ikke er til å tro», og «blindheten ikke til å tåle». Enn hykleriet, da? «Hykleriet er så enormt at det er latterlig». Så enormt, altså. Vanskelig å fatte, kanskje? Ja, «hykleriet er nesten ikke til å fatte for oss EKTE feminister», skriver Andersen. Og hva er det den EKTE feministen Kent Andersen vil at feminister skal drive med? De skal kritisere Islam, naturligvis.

Ukas protokoll: Blant MANGE gode innspill på vg mot kvinnedagen av typen “jeg må på jobb”, “skal vaske huset” og “det er lettere for kvinner å få gode karakterer i gym” er det Kalle (25) som virkelig setter ord på hvordan vi føler det:

kalle

Ja? Man kan jo det? Vi i Søndag Summarum-redaksjonen skal planlegge biff- og blowjobdagen på kontoret vårt på Tjuvholmen! Så drikke senere:) Skål, Kalle!

Les også: 19 katter om hvorfor de holdt seg hjemme på kvinnedagen.

Ukas forside:

putin.jpg
Behold, brystmusklene som gjør EU handlingslammet! Ikke noe fan av politikken, men for en STERK leder han Putin er!

Ukas har-vært-i-Berlin: Sivert Høyem bruker den kjedelige slippe-nytt-album-praten til å snakke om viktigere ting, som at han faktisk bodde i Berlin og var miserabel for 12 år siden (han vil egentlig ikke snakke om det). Men han var faktisk miserabel. I Berlin. Bare ikke spør for mye, Sivert liker ikke å snakke om at han bodde i Berlin og var miserabel.

Ukas skolesvikt:

faksimile: aftenposten.no

Ukas bromance: Alle undertrykkede og misforståtte menns frontkjemper/martyr, Christian Tybring-Gjedde, forstår Vladimir Putin og henvender seg til resten av Norge med en bønn om å være litt chille: “Vi bør go with the flow” sier CTG og setter fokus på den personen i denne krisen som kanskje lett blir litt borte i alt medieoppstyret: “Det aller viktigste er at man finner en løsning som gjør at Putin kan redde ansikt”. Noen her i vesten ser deg Vladimir: Tybring-Gjedde vet hvordan du har det og rekker ut en øm brofist.

Ukas overraskelse: ukas overraskelse.png

faksimile: fremover.no

Ukas brødhue: Hank von Helvete har blogget om at det ikke er plass til snille folk i politiet lenger. Sånne som ordner brødskive til folk. Saklig! Det har vi videobevis på at ikke stemmer. For øvrig sender vi et takknemlig nikk til Dagbladet for å spandere 750 totalt ukritiske ord på et rablende blogginnlegg fra en konspiratorisk scientolog.

Ukas sitat: – Jeg har ikke noe kunnskap om hvordan jenters selvbilde er … Idretten kan være en arena der vi ikke har så stort fokus på kropp og det perfekte, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen fra idretten langrenn, som i korte trekk dreier seg om kropp og det perfekte.

Ukas grunnleggende tragiske liv: Det må da for Guds skyld være lov å mene litt om det sekulære storsamfunnets berøringsvegring for det religiøse i en annen avis enn hipsterblekka NATT&DAG uten at man ufrivillig blir ansatt i Vårt Land? Håvard er fortsatt vår, BT!Screen shot 2014-03-08 at 5.10.43 PM.png
faksimile: BT

Ukas beste jenter: I anledning gårsdagen gir vi avslutningsvis ordet til Røa-jentene i «Tøseklubben», som ifølge Hegnar.no har laget en ellevill hyllest til en gifteklar venninne<3