Søndag Summarum: – Hykleriet er nesten ikke til å fatte for oss EKTE feminister

Ukas kjæledyr: 17 år gamle Jens fikk narkolepsi etter at han tok svineinfluensavaksinen. Nå er han ufør og må han tilbringe store deler av døgnet i senga på rommet sitt, melder NRK i en sterk sak. faksimile: nrk.no MEN VENT NÅ LITT. HVA er det svineinfluensavaksineskadde Jens har i senga? Det ser jo mistenkelig ut som han sover med et lys levende SVIN... ÆRLIG TALT! Det er jo det mest påfallende som har skjedd noen sinne! Hvordan er det mulig å gjøre denne saken uten å spørre om svinet, NRK? HALLO. Ukas offer: “Det er ikke mulig å si ordet diett, eller telle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X