The Smiths tar med fansen på interaktiv mimretur

Enten du elsker eller hater Morrissey på nyere dager, er og blir The Smiths en av musikkhistoriens mest innflytelsesrike band, noe de selv nå dokumenterer på sin nye interaktive nettside officialsmiths.co.uk. I motestning til de fleste bandhjemmesider er denne faktisk av det interessante slaget, og byr på en tidslinje helt fra 1982 til bruddet i 1987 - akkompagnert av embeded lydfiler fra Spotify og diverse info.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X