Popup-bokhandel på Bislett selger kun én eneste bok: Uroens bok av Pessoa

Da NATT&DAG ankommer Bislett Proteins gamle lokaler i Theresesgate blir vi møtt av det som må være Norges mest ihuga Pessoa-fan: Christian Kjelstrup. Han er for tiden i permisjon fra jobben som forlagsredaktør i Aschehoug og da han passerte de ledige lokalene på Bislett fredag fikk han en relativt original idé. Hva med å bli bokhandler for en uke og kun selge det han selv omtaler som verdens beste bok, nemlig Fernando Pessoas Uroens Bok? I løpet av en helg hadde Kjelstrup leid lokalet for en uke, kjøpt opp noen hundre bøker av Solum forlags restopplag av Uroens bok, trykket […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X