LEDER: Stoltenbergs kandidatur er bra for Oslo og bra for NATO

Frank Rossavik, som har tatt på seg ansvaret med å gestalte Tussi i Hundremeterskogen som er Norsk Offentlighet, er sur. Han er sur fordi VG og Dagbladet slo noen fete polakkvitser etter at avisa hans foreslo Radoslaw Sikorski som den best egnede kandidaten til generalsekretærvervet i NATO. NATT&DAG mener: Når det viser seg at Sikorski er enig med Dagbladet og VG, og ydmykt har trukket sitt kandidatur til toppjobben, burde Rossavik og resten av bergensredaksjonen ha kjent sin besøkelsestid snarere enn å ri kjepphesten sin straka vegen til Bogstad Camping. En Stoltenberg som generalsekretær vil ikke bare være bra for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.