Å gå motsatt vei av Matthew McConaughey

Internasjonal og norsk presse går tilsynelatende aldri lei av å spinne videre på suksesshistorien Matthew McConaughey. Det er ikke måte på hvor bedriten karrieren til den Charles Laughton-siterende, hyperkristne kjekkasen var før The Lincoln Lawyer, og det er i hvert fall ikke måte på hvor mye han har snudd trenden de siste åra. Faktum er vel egentlig allikevel det at McConaughey slett ikke spilte i bare drittfilmer før karrieren skjøt fart på 2010-tallet, der særlig Lone Ranger fra 1997 må regnes som en skikkelig perle. Allikevel er det liten tvil om at det er en stor overgang fra Sahara- og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X