Frank Ocean ber fastfood-gigant dra til helvete

Du har kanskje fått med deg nyheten om den amerikanske taco/burrito-kjeden Chipotle, som nylig saksøkte Frank Ocean for den nette sum av 212.500 dollar? Kravet kom etter at Odd Future-sangeren trakk seg fra en avtalt reklamekampanje, og den omtalte pengesummen var et forskudd fastfood-giganten hadde utbetalt i påvente av en sang som altså aldri kom. I ly av søksmålet hevdet Oceans managment på sin side at Chipotle hadde brutt flere av avtalens detaljer - inkludert løfter om at hverken Chipotles logo eller noen former for referanser til Chipotle ville dukke opp i remklamefilmen - men nå virker det altså som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X