BLAD, BLAD, BLAD: Gay Times, frieze, Cigar Aficionado og GQ

Gay Times Et hvert nummer av Gay Times som inneholder BÅDE en stor undersøkelse om lesernes sexvaner OG en kåring av de 30 mest homofile albumene gjennom tidene er et jævla bra nummer av Gay Times, såpass må være klart. 1 av 5 oppgir at de har ligget med over 100 menn, 7,2 % er HIV-positive, "A Day at the Races" med Queen stikker av med seieren mens Macklemore allerede har klart å snike seg inn. Det er også en serriøs artikkel om hva du skal gjøre hvis sex-selfies du har tatt ender opp i feil hender og en skikkelig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X