Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Apestrekar

DONKEY KONG (1981) – sjå dokumentarfilmen The King of Kong: A Fistful of Quarters (2007) for historia om kampen om spelet sin high score – blir av mange sett som eit av dei første spela med eit utfyllande narrativ, mellom anna GamesRadar: «Donkey Kong had a clear, simple narrative that unfolded from beginning to end on the screen. Ape kidnaps girl, hero chases ape, ape falls as hero and girl are reunited. Nothing had to be inferred, nothing was unclear, and you didn't need to wade through any supplemental manuals or pages of onscreen text to understand what you had […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X