Faksimile Trygdekontorets YouTube-konto / NRK

Antisemittisme er ganske vanlig i Norge

Det kan hende at det er noen som fremdeles lurer på en del ting etter Elisabeth Norheims harang (norsk for “rant”) om jødenes lidelsesmonopol fra ekstramaterialet til ukas Trygdekontoret (videoen er fjernet fra youtube). Selv forklarer Norheim utfallet som en blanding av alvor og ironi. Men selv om du skulle gå med på at det var en spøk, kan det fremdeles hende du lurer på hvordan det er mulig at den typen spøker dukker opp på norsk TV. Jeg tror svaret har å gjøre med at jødevitser er langt vanligere i Norge enn mange av oss liker å innrømme. Litt feiing for egen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X