Anbefalt: Lina Scheynius på MELK i kveld

Alle som hang ut på Flickr da det var #1 bildedelingsverktøy, vet hvem Lina Scheynius er. Den svenske fotografen viste intime bilder fra sitt eget liv, og ble raskt lagt merke til. Så fulgte en relativt kort vei via egenproduserte bøker (nylig kom hennes sjette ut) til å fotografere for magasiner som Dazed and Confused, AnOther og britiske Vogue. På mail kan Lina fortelle NATT&DAG at hun nå har sluttet helt å fotografere redaksjonelt for å satse alt på kunsten. De siste årene har også galleriverdenen fått øynene opp for Lina, og hun har stilt ut en rekke steder rundt i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X