Videointervju med Chlöe Howl: – Droppet ut av skolen samme dag som jeg fikk platekontrakt

– Hvorfor fortsette på skolen når man står på terskelen til karrieren man drømmer om som 16-åring, spurte Chlöe Howl da NATT&DAG møtte henne før hun varmet opp for Ellie Goulding i Oslo Spektrum for en drøy uke siden. Si det. For Howl ser det i alle fall ut som satsingen har båret frukter: Den unge briten har i hele 2013 nytt tiltagende oppmerksomhet og kritikerros. Etter å ha bygget opp forventnignene med singlene "No Strings", "Rumour" og "Paper Heart", er det varslet at debutalbumet kommer i løpet av 2014. I dag annonserte Slottsfjell-festivalen at hun vil skal spille på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X